U utorak, 26.04.2011. RRA odlučuje o prigovoru Građanske Vojvodine.

Povodom ovog prigovora, koji je u ime inicijative nevladinih organizacija Savetu Republičke radiodifuzne agencije podnelo Nezavisno društvo novinara Vojvodine, dostavljamo zaključak ispitivanja koje je obavio Istinomer. Fotografije koje se nalaze na ovom web sajtu nedvosmisleno potvrđuju tesnu saradnju na planu marketinga Dalibora Bubnjevića sa izdavačem Gorana Davidovića zvanog Firer, i posle sudskog procesa između Danikova i Bubnjevića iz 2009, za koji je teško ne misliti da je fingiran – kako bi se Bubnjević „oprao“ od svoje prošlosti pomagača nacista:

„Osim što je bio zadužen za marketing u okviru časopisa NaTron i izdavačke kuće Art-Projekt, Bubnjević je tokom spornih godina učestvovao i na promocijama novih izdanja po čitavoj Vojvodini što se vidi na fotografijama do kojih je Istinomer došao. Za istu izdavačku kuću Bubnjević je izdao i sopstvenu knjigu “Trgovina 21. veka”, nakon čega mu je Banatsko udruženje književnika dodelilo i nagradu “Najbolje iz Banata” za stručnu knjigu iz oblasti ekonomskih nauka.

Zbog toga Istinomer tvrdnju člana Upravnog odbora RT Vojvodine da nikada nije bio saradnik Art-Projekta ocenjuje kao neistinitu.“

 
Centar za razvoj civilnog društva Zrenjanin

Peščanik.net, 25.04.2011.

Srodni linkovi: